Golf en Wijn

Het ultieme geluk voor veel golfliefhebbers?

Na een mooie golfbaan te hebben gelopen het vooruitzicht hebben op een heerlijk glas wijn in het clubhuis.

Bijna iedere golfer kan wel een favoriete wijn aanbevelen die voor iedereen de moeite waard is om te drinken.

Door de samenwerking met onze collega’s van Bestdeals4golf in o.a. Frankrijk en Spanje zullen wij u maandelijks gaan verrassen met interessante wijnaanbiedingen.

Mooie wijnen uit onder andere de Bordeaux, de Rioja en andere bekende wijnstreken gaan allemaal de revue passeren en zijn stuk voor stuk absoluut de moeite waard om te drinken.

Heeft u zelf mooie golfherinneringen i.c.m. met een speciale wijn? Laat het ons weten. Mail uw ervaring naar info@bestdeals4golf.nl en misschien zal ook uw wijn straks terug te vinden zijn op onze website.

Als kleine tegenprestatie zullen wij elke maand een geschenkemmer met topkwaliteit Lakeballs verloten onder de inzendingen.

Wij gaan dit jaar ook minimaal 2 keer een wijnproeverij organiseren. Uiteraard op een mooie golfbaan waar we voorafgaand aan de proeverij eerst een balletje gaan slaan.

Alvast proost en wellicht tot snel!

Aanbieding van de maand

Tenuta San Leonardo / (2021)

Vette Sauvignon Blanc

Net als een sauvignon blanc uit Nieuw-Zeeland maar dan uit Noord Italie!! Voor een ieder nog geheel onbekend maar eenmaal een keer gedronken……..

Zo stuift de wijn uit het glas. Opgenomen in de lijst met 100 beste wijnen van 2020 door het internationaal gerenommeerde Wine Spectator.

  •  Witte wijn
  •  sauvignon blanc
  •  Trentino
  •  Gegrilde vis, klein gevogelte of zachte kazen.

Prijs € 12,50 per fles ex verzendkosten.

Bij afname van een ds a 6 flessen, gratis verzending!!