Golfcursus

Haal nu je handicap 54 (oude GVB) en speel dit voorjaar nog op de mooiste golfbanen!!!

Volg onze Hcp 54 weekendcursus en leer de beginselen van de golfsport!! Ga zelf ervaren hoe leuk en uitdagend het golfspel is. Deze weekend cursussen worden het hele jaar door gegeven op meerdere locaties in Nederland. Inschrijven kan dus altijd.

Nadat je de cursus succesvol hebt afgerond krijg je een officiële NGF baanpermissie. Daarmee kun je zelf op een moment dat het jou uitkomt met een andere golfer die minimaal handicap 54 heeft (je marker) een qualifying golfronde lopen. Scoor je voldoende punten? Dan krijg je via …..Golf de officiële NGF-pas waarmee je overal kunt golfen.

Cursusprijs

Deze golfcursus kost € 149,- per persoon.  

Na het afronden van de cursus heb je een lidmaatschap bij een golfclub nodig om te gaan golfen. Deze golfcursus is gekoppeld aan het Lidmaatschap met EGA registratie van VIP Golf. De contributie voor dit lidmaatschap bedraagt € 79,- per persoon per jaar  De vermelde cursusprijs is exclusief de contributie voor het eerste jaar. Na het cursusweekend ontvang je van VIP Golf per e-mail meer informatie over de betaling van de contributie.

Van handicap 54 tot en met alle gevorderden cursussen: Bestdeals4golf kan het voor je organiseren!!

Heb je nog vragen of zijn er andere wensen voor het volgen van een golfopleiding?
Mail of bel ons en we gaan graag voor je aan de slag.

Ja, ik wil mijn HCP 54 halen!