Over ons

“Van je hobby je werk maken, wie droomt daar niet van?”

Met veel plezier, een hoop passie en de nodige hulp van onze verschillende golfpartners , laten wij je graag kennismaken met onze nieuwe webshop van Bestdeals4Golf.
Wij hebben een zeer ruim assortiment golfartikelen met de BESTE DEALS voor u geselecteerd die bijna altijd uit voorraad leverbaar zijn!

En dat is niet alles. Want ben je op zoek naar topmerken LAKEBALLS van de beste kwaliteit? Voor een zeer scherpe prijs en altijd uit voorraad leverbaar? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze duikteams zijn actief in heel Europa en houden zo onze voorraden op peil!!

Dit en nog veel meer kunt u verwachten bij Bestdeals4Golf

Kunnen we je misschien helpen voor het krijgen van starttijden op vele mooie golfbanen in binnen- en buitenland? Of bent u op zoek naar een locatie voor golflessen, hcp54 cursus of wilt u gewoon een leuk golfevent organiseren? Bel of stuur ons een mailtje en ons team gaat graag voor u aan de gang. Binnenkort staat er nog veel meer op de planning. Wat denkt u van Golf en het drinken van goede wijn? Of golfreizen naar de mooiste banen in het buitenland?

Houd onze webshop nauwlettend in de gaten!


Met sportieve groet,
Team bestdeals4golf.nl