Het is tijd om te swingen…Maak kennis met onze gloednieuwe nieuwsbrief!

Hallo golfvrienden, -relaties en alle andere golffanaten!

De allereerste nieuwsbrief van BestDeals4Golf is een feit, en we zijn ongelooflijk trots om deze met jullie te delen. Twee golfliefhebbers die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, hebben hun hoofden bij elkaar gestoken om een bron van informatie en onversneden golfplezier te creëren.

Of je nu een beginner bent die de golfsport wil ontdekken of een ervaren golfer die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, onze nieuwsbrief is er voor jou. We voorzien beginners van nuttige tips, kennis en mooie aanbiedingen om je op weg te helpen naar het bereiken van je golfdromen. Voor ervaren golfers bieden we geavanceerde technieken en insiderkennis om je spel te verfijnen en je handicap te verlagen.

Maar we willen niet alleen een bron van informatie zijn. We willen jullie ook inspireren en vermaken. Daarom hebben we de informele sfeer in onze nieuwsbrief omarmd. Verwacht levendige verhalen van andere BestDeals4Golf relaties die ook op de mooiste banen in binnen en buitenland hebben gespeeld. Leuke anekdotes en persoonlijke ervaringen die jullie zullen inspireren en doen verlangen naar de volgende keer dat je je clubs weer oppakt.

En alsof dat nog niet genoeg is, bied onze nieuwsbrief ook mooie deals, aanbiedingen en kortingen waar alle golfers natuurlijk gek op zijn. Van kortingen op golfuitrusting tot speciale tarieven voor greenfees en verrassende golfreispakketten,
wij hebben het voor je.

Lees onze nieuwbrief en schrijf je vandaag nog in om op de hoogte te blijven en deel uit te maken van onze golfcommunity. We kunnen niet wachten om je te voorzien van de nieuwste golfinformatie, inspiratie en onverslaanbare deals. Het is tijd om te swingen!

Tot snel op de golfbaan!

Met golfgroeten,

Jeffrey, Michael en de rest van ons BestDeals4Golf-team


BestDeals4Golf Lakeballs, een goed bewaard geheim…..

Bestdeals4golf introduceert met trots onze topkwaliteit Lakeballs – de perfecte keuze voor slimme golfers die kwaliteit, waarde en beschikbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze Lakeballs zijn altijd op voorraad en klaar om direct naar jou te worden verzonden, zonder lange wachttijden.

Het geheim van onze topkwaliteit Lakeballs? Alle credits en lof gaan naar onze duikteams! In maar liefs 7 landen zijn onze ervaren duikers dagelijks actief in het opduiken van de beste golfballen uit prachtige wateren. Van zonnige golfparadijzen tot pittoreske meren, onze duikteams hebben één missie: de hoogste kwaliteit Lakeballs naar jou brengen.

Na het opduiken volgt een strenge selectie van de kwaliteit van de bal en wordt bepaald welke golfballen als topkwaliteit Lakeballs weer in de markt worden teruggebracht. Een zeer secuur werkje waarna we vervolgens met ons speciaal ontwikkeld duurzame wasproces er voor zorgen dat de golfballen zo goed als nieuw weer hun weg vinden naar jou.

Onze Lakeballs bieden topkwaliteit tegen een fractie van de prijs van nieuwe ballen. Dat betekent meer ballen voor minder geld, zodat je vaker kunt oefenen en je spel kunt verbeteren zonder je zorgen te maken over de kosten.

Neem vandaag nog een duik in de wereld van onze topkwaliteit Lakeballs en ontdek de voordelen van Bestdeals4golf.

Actie: Bij bestelling van elke 100 topkwaliteit lakeballs doen wij er gratis 20 extra ballen bij.


Acties

Taylormade Distance +

Een golfbal gemaakt voor meer afstand met een zacht balgevoel. De bal heeft een alignment streep zodat u makkelijker kunt putten.
Een top golfbal voor een topprijs!!

Nu €18,50 per dozijn

Titleist Stadry golftas

De Players 4 StaDry™ Stand Bag levert een premium waterdichte constructie en overvloedige opslag. In diverse kleurencombi’s leverbaar.
Zolang de voorraad strekt!

Nu van € 319,00 voor € 223,30


Lakeballs

Maak kennis met onze topkwaliteit lakeballs. Alle onze lakeballs zijn zo goed als nieuw.
Bij bestelling van minimaal 100 lakeballs uit de verschillende categorieën doet Bestdeals4golf er GRATIS 20 EXTRA BALLEN BIJ!!


Members Experience

Dompel jezelf onder in de Golfhemel van Villa d’Este:

Begin mei zijn wij met ons vaste Golfclubje “De Haagse Schilders” weer op een golfexpeditie gegaan.

Italië, omgeving Como, was dit jaar onze bestemming. En ondanks het wat mindere weer…. wat hebben we genoten!

Een van de golfbanen banen doet je golfhart sneller laten kloppen – VILLA D’ESTE .

Dit juweeltje van een golfbaan, beloofde vooraf een ervaring vol schoonheid, uitdaging en onvergetelijke momenten, en daar was geen woord van gelogen…

Deze adembenemende baan is gelegen in het betoverende landschap van het Comomeer en biedt een visueel spektakel dat je zintuigen zal prikkelen. Terwijl je je een weg baant over de 18 holes, word je omringd door weelderige groene fairways, majestueuze oude bomen en panoramische uitzichten die je de adem benemen. Het is alsof je een spel speelt in een stukje hemel op aarde! De slim geplaatste bunkers, strategische waterpartijen en smalle fairways, zal deze baan je golfskills echt op de proef stellen.

Een van de meest iconische holes op Villa d’Este is de 13e hole, ook wel bekend als “Il Salto di Andrea” (Andrea’s Sprong). Deze par-3 hole is een ware test voor je precisie en moed. Je moet je slag over een smal ravijn slaan om de green te bereiken. Het is een echte “Mindfuck” die bij menigeen de adrenaline laat stromen.

Naast het golfen kun je ook genieten van de geweldige faciliteiten die Villa d’Este te bieden heeft. Er is een prachtig clubhuis waar je kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en drankjes, bereid met de beste lokale ingrediënten. Vergeet niet om jezelf te trakteren op een glas Italiaanse wijn en te proosten op een fantastische dag op de baan!

Overigens waren onze scores niet om naar huis te schrijven, maar niemand die dat erg vond.

Veel plezier op de greens!

Met enthousiaste groeten,
Ben van der Kruk en de Haagse Schilders


Geweldig nieuws!

Leading Courses en Bestdeals4Golf slaan de handen ineen om jouw golfervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking versterkt elkaar in de golfwereld.

Zowel Leading Courses als Bestdeals4Golf hebben een sterk netwerk op golfbanen in heel Europa. Leading Courses is dé autoriteit met gedetailleerde beoordelingen, informatie over golfbanen en -clubs en natuurlijk de autoreit als het gaat om het boeken van starttijden door heel Europa heen. Bestdeals4Golf biedt de beste golfdeals, aanbiedingen, van lakeballs tot golfreizen en uitrusting. En uit voorraad leverbaar.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we jou voorzien van een complete golfervaring. Of je nu een nieuwe golfbestemming zoekt, een last-minute golftrip wilt maken of tips wilt delen met medegolfers, Leading Courses en Bestdeals4Golf
bieden alles wat je nodig hebt.

Bezoek de Leading Courses-website voor inspiratie en de perfecte golfbaan. Vergeet natuurlijk ook niet Bestdeals4Golf te bekijken voor geweldige aanbiedingen en kortingen. 😁

Samen maken we jouw golfervaring onvergetelijk. Blijf op de hoogte, want er komen nog meer spannende ontwikkelingen aan!

Met sportieve groeten,
Het Leading Courses en Bestdeals4Golf team